Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
hannah Clear Clearity Cream Bekijk groter

hannah Clear Clearity Cream 125ml

HN0058

Nieuw

hannah

hannah Clear Clearity Cream 125ml

Meer details

€ 69,00

Meer informatie

hannah Clear Clearity Cream.

De formule van de Clearity Cream staat garant voor een niet te missen zichtbare én voelbare huidverbetering. Dankzij de zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals etherische oliën, maïs en pompoen. Hierdoor werkt de Clearity Cream tegen ontstekingsreacties en jeuk in de huid.

Naast het voorzien van een aangename geur, zorgt de toevoeging van etherische rozemarijnolie voor een activering van de doorbloeding in de huid. Ook zorgt rozemarijnolie ervoor de vethuishouding op peil te houden. Dit alles maakt de Clearity Cream uitermate geschikt voor voor de verbetering van zowel een vette en/of onzuivere huid als een geïrriteerde huid.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.