hannah Scrub Plus (200ml)

€ 39,90
Inclusief belasting

Scrub Plus (200ml)

Aantal

  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 30 Gratis verzending vanaf € 30
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren

Scrub Plus.

Wanneer er teveel aan dode huidcellen op de huid aanwezig zijn, kan de huid verstikken. Door dit proces is er minder activiteit en doorbloeding, waardoor de huid er vaal en grauw uit gaat zien. hannah's Scrub Plus pakt beide afbraakprocessen 'tegelijkertijd' aan. Er wordt een mechanische peeling gegeven door de korreltjes en tevens zal de toegevoegde vitamine B3 alles nog eens extra doorbloeden.

Hoe te gebruiken?
Alvorens u onder de douche stapt, brengt u hannah Scrub Plus met stevige ronddraaiende bewegingen aan. Hierna als gebruikelijk afdouchen met hannah Shower Treatment of afnemen met een droge handdoek. Er wordt nu een intensieve warmte en roodheid waargenomen. Vervolgens intensief voeden met de hannah Body Treatment. Ook geschikt voor sterk verhoornde, grove regio's zoals bovenlip, ellebogen en knie.

Extra opmerking! 
Aangezien de scrub een hele intensieve werking heeft, is het belangrijk om direct contact met de ogen, oksels en genitale delen te vermijden. Ook wordt geadviseerd om minimaal één uur na het gebruik te wachten met blootstelling van de huid aan de zon, zonnebank, stoombad, ligbad of sauna.

hannah
HN0013