Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
hannah 24-hour Skin Balancing (10ml) Bekijk groter

hannah 24-hour Skin Balancing (10ml)

HN0043

Nieuw

hannah

24-hour Skin Balancing (10ml)

Meer details

€ 11,00

Meer informatie

hannah 24 Hours Skin Balancing (mini).

Deze miniverpakking van de 24 Hours Skin Balancing is ideaal om mee te nemen op vakantie of voor een weekendje weg. Deze 24-uurs crème werkt als een conditioner voor de huid, geeft zowel mannen als vrouwen en kinderen dagelijks een uitermate goed gevoel, want dit paradepaardje binnen hannah products is 15 jaar geleden door Hannah als eerste product ontwikkeld. Deze crème is ontwikkeld om de huid binnen enkele dagen een zichtbare en voelbare verbetering te geven. Zichtbare huidverbetering dankzij hannah. De actieve, huideigen en hoogwaardige werkstoffen zorgen voor een zichtbaar huidverbetering. Dit wordt bewerkstelligd door de hoge percentages aan werkstoffen: jojoba, calendula, vitamine E, aloe vera, hydroviton, sheabutter en door de toevoeging van zuiver natuurlijke olien.

Hoe gebruikt u de 24- hour Skin balancing, of gebruikt u deze crème voor het eerst?
Dan zien u en uw omgeving reeds binnen enkele dagen een zeer duidelijk verschil! hannah 24-hour Skin Balancing geeft uw huid een prachtige glans. Uw huid voelt soepel aan en u bouwt hiermee aaneen opvallend betere huid. Aan te brengen na de reiniging, Vitamin Complex of Skin Elixer.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.