Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

hannah Body Oil (500ml)

HN0052

Nieuw

hannah

Body Oil (500ml)

Meer details

€ 43,90

Meer informatie

hannah Body Oil

Deze Body Oil is uitermate geschikt voor een ontspannende massage en optimaliseert daarbij de natuurlijke bescherming van de huid. Het heeft een uitstekende verzachtende werking, welke tevens helpt om vroegtijdige degeneratie van de huid te voorkomen en heeft een hoge absorptiesnelheid. De hannah Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie.

Het geeft een weldadig ontspannend effect en geschikt voor een (zeer) droge huid. Door de fluweelzachte textuur komt de huid er weer gezond en glanzend uit te zien en voelt de huid streelzacht.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.