Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

hannah Cell Active (50ml)

HN0004

Nieuw

hannah

Cell Active (50ml)

Meer details

€ 43,00

Meer informatie

hannah Cell Active.

Een van de redenen van ouder worden is de afname van de bloedcirculatie. hannah Cell Active veroorzaakt een sterke doorbloeding in uw huid en geeft een gigantische zuurstofshot. Reeds na enkele minuten ontstaat een weldadige warme gloed, die de zuurstoftoevoer en het transport van werkzame stoffen bevordert. Hierdoor vindt er huidverbetering plaats van een, eventueel verminderde doorbloeding. Dit laatste is zeer belangrijk voor een gezonde en vooral stralende huid. 

Toepasbaar bij iedere vorm van huidverbeteringhannah Cell Active is toepasbaar bij iedere vorm van huidverbetering en verzorging, zoals bij een vale, onzuivere en schilferige huid. Het is tevens een doorbloedingsproduct, dus werkt tevens huidverbeterend en huidverjongend. Daar waar geen doorbloeding is, extra masseren. De unieke werkstoffen zijn bovendien uiterst effectief bij de bestrijding van cellulitis en het is een ideaal product voor het duurzaam behouden van een mooi en jeugdig decollete, hals en lichaamshuid.

Na 14 dagen gebruik (2 x per dag), in combinatie met bijvoorbeeld hannah 24-hour Skin Balancing, bereikt u reeds een verbluffend resultaat! U kunt deze kuur, na enkele weken gerust herhalen. Na de Cell Active brengt u hannah Vitamin Complex aan. Intensiveer uw behandeling om de effecten van hannah Cell Active te intensiveren kan een warme doek gedurende enkele seconden aangebracht worden.

Hoe te gebruiken?
U gebruikt hannah Cell Active op een goed gereinigde en voorbereide huid. U masseert hannah Cell Active in, tot u een prikkeling voelt en wacht tot roodheid optreedt. In het begin kan het een vlekkerige roodheid zijn. Daar waar de huiddoorbloeding niet volledig is, zijn vaak tekenen van huidveroudering of huidonvolkomenheden.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.