Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
hannah Clear Cleansing Oil (125ml) Bekijk groter

hannah Clear Cleansing Oil (125ml)

HN0053

Nieuw

hannah

Clear Cleansing Oil (125ml)

Meer details

€ 44,00

Meer informatie

hannah Clear Cleansing Oil.

De hannah Clear Cleansing Oil is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Vroeger waren de positieve werkingen van de diverse oliën al bekend, zoals pure amandel, -jojoba- of sojaolie. Samen met de eeuwenoude kennis en de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig hebben wij geresulteerd in een zuivere hydrolfiele olie. Hydrofiel houdt in, dat deze olie met water vermengbaar is en dus niet schuimt! Hierdoor wordt de huid diep gereinigd met respect voor zowel de huid als het milieu. Na het gebruik van de Clear Cleansing Oil heeft u een intens frisse, schone en heldere huid!

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.