Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

hannah Clear Cleansing Oil (50ml)

HN0025

Nieuw

hannah

Clear Cleansing Oil (50ml)

Meer details

€ 33,00

Meer informatie

hannah Clear Cleansing Oil

De nieuwe hannah Clear Cleansing Oil is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Met deze olie kan de huid diepgaand gereinigd worden maar wel op een zeer milde en effectieve wijze. Deze reinigingsolie heeft naast de ecologische verantwoorde doelstelling een zeer positieve werking op de natuurlijke talgafgifte. Hierdoor is de olie inzetbaar bij een vette, droge maar ook geïrriteerde huid.

Hoe te gebruiken?
Neem een kleine hoeveelheid olie in de handen, meng dit met water en breng het aan met roterende bewegingen. De olie wordt hierdoor anders van kleur en van structuur. Het liefste de olie verwijderen met een vochtig en warm microwavekompres.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.