Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

hannah Clear Skin Conditioner (30ml)

HN0027

Nieuw

hannah

Clear Skin Conditioner (30ml)

Meer details

€ 59,90

Meer informatie

hannah Clear Skin Conditioner.

Om in een natuurlijke topconditie te komen, kan de huid wel wat extra hulp gebruiken. De nieuwe hannah Clear Skin Conditioner is een intensief, allergeenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. De huid is dankzij dit serum in staat om zichzelf optimaal te herstellen en het verouderingspreces wordt vertraagd. De talgproductie wordt door dit product genormaliseerd en eventuele storingen in de vetstofwisseling van de huid worden verminderd.
Skin Conditioner is een uitzonderlijk rijk product, dat heel zuinig in gebruik is vanwege de geconcentreerde samenstelling. Een paar druppels zijn al voldoende!

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.