Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
In prijs verlaagd! hannah Clear Sparkling Spray (30ml) Bekijk groter

hannah Clear Sparkling Spray (30ml)

HN0026

Nieuw

hannah

Clear Sparkling Spray (30ml)

Meer details

€ 35,00

€ 39,00

-€ 4,00

Meer informatie

hannah Clear Sparkling Spray.

Een gezonde huid straalt en heeft een natuurlijke sprankeling. Vocht en voeding zijn voor de huid net zo belangrijk als eten en drinken voor ons gehele lichaam. Het is daarom noodzakelijk om de huid goed te hydrateren, voordat de overige verzorgende en huidverbeterende producten aangebracht worden.

Clear Sparkling Spray met Aloë Vera zorgen voor een intensieve vochtregulatie. Dit draagt bij aan de huidregeneratie en bevordert een optimale celwerking. Deze spray bevat 100% natuurlijke ingrediënten, toch raden wij u af om dit product in de zon te gebruiken. Het waterachtige substantie kan onder invloed van UV-licht veranderen qua werking.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.