Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
hannah Fade Treatment (75ml) Bekijk groter

hannah Fade Treatment (75ml)

HN0055

Nieuw

hannah

Fade Treatment (75ml)

Meer details

€ 59,00

Meer informatie

hannah Fade Treatment

hannah Fade Treatment is geschikt voor de getinte tot donkere huid. Deze crème biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Deze huidtype heeft naast pigmentophopingen vaak ook te maken met een verhoogd netvlies van vocht via de opperhuid en een verstoorde barrièrefunctie, wat aangepakt wordt door de toegevoegde Niacinamide. De macadamia olie zorgt voor een prachtig huidbeeld en werkt als een versterker van de vet/vochtbalans en vernuftige antioxidant.

Hoe te gebruiken?
Gebruik deze crème als dagelijkse dagcrème na het reinigen en eventueel peelen van de huid. Dan heeft u perfecte bescherming!

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.