Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

hannah Full Lips (2 x 4,8gr)

HN0014

Nieuw

hannah

Full Lips lipbalsem 2 stuks

Meer details

€ 19,95

Meer informatie

hannah Full Lips.

Deze lipbalm bevat een plantaardige hydroxyproline (aminozuur) die driedubbel de huid verzorgt. Het stimuleert de samentrekking van collagene vezels, beschermt het elastin en beschermt fibroblast tegen vrije radicalen. Dit driedubbele effect speelt een fundamentele rol in het herstellen en biedt optimale voorwaarde van soepelheid, vochtherstellend en de compactheid van de huid.

Hoe te gebruiken?
De hannah Full Lips kunt u dagelijks gebruiken, zo nodig meerdere malen per dag aanbrengen. Preventief te gebruiken tegen herpes simples (koortslip). De zijdezachte balsemstextuur zorgt voor voelbaar meer soepelheid, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid, hetgeen resulteert in vollere en mooi glanzende lippen. Er zit een Medium zonnefilter met een SPF 15 bij in, dit beschermt de lippen het hele jaar door tegen UV-straling en houdt ze daarmee gezond en langdurig jeugdig.

Resultaat: volle verzorgde lippen.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.