Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

hannah Juvi Protect (75ml)

HN0017

Nieuw

hannah

Juvi Protect (75ml)

Meer details

€ 55,00

Meer informatie

hannah Juvi Protect Uv-filter High (SPF 30).

Juvi Protect is geschikt voor de zeer lichte tot lichte huid. Mensen die deze huidtype hebben worden niet of nauwelijks bruin en verbranden ontzettend snel. Deze huid vraagt daarom ook om hoge mate bescherming. Je wilt de huid beschermen tegen vrije radicalen met behulp van een formule die rijk is aan hoogwaardige antioxidanten. Ook verminderd dit product huidirritaties en roodheden en het heeft kalmerende eigenschappen.

Hoe te gebruiken?
Als u lang buiten bent kunt u de beschermingsfactor gebruiken, herhaal dit na elke twee uur of vaker. Ook beschermt dit product je huid tegen uitdroging en vroegtijdige veroudering.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.