Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
hannah Opulence Serum (30ml) Bekijk groter

hannah Opulence Serum (30ml)

HN0056

Nieuw

hannah

Opulence Serum (30ml)

Meer details

€ 79,90

Meer informatie

hannah Opulence Serum.

Een gave teint viert hoogtij! In navolging op de zijdezachte teintverbeteraar Touch of Silk heeft hannah een nieuw baanbrekend product ontwikkeld; Opulence Serum. De naam opulence betekent rijkdom en weelderigheid en dit doet haar naam eer aan! Door dit uitzonderlijk rijke, teintverhelderende en egaliserende serum wordt de huid qua egaliteit, helderheid en overmatige pigmentaties diep van binnen aangepakt! 

Extra opmerking!
Met dit serum moet u wel opletten bij een beschadigde huid. Door het zeer hoge percentage aan vitamine C kan de huid een reactie geven in de vorm van roodheid en zwelling. Na verbetering van de huiconditie en het herstel van natuurlijke barrièrerfunctie kan het gebruik van het Opulence Serium opgebouwd worden.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.