Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
Oxys Genes (50ml) Bekijk groter

hannah Oxys Genes (30ml)

HN0024

Nieuw

hannah

Oxys Genes (30ml)

Meer details

€ 59,90

Meer informatie

hannah Oxys Genes.

De pure zuurstofboost die daadwerkelijk tot diep in de huid de boel aanpakt. De Oxys Genes zorgen ervoor dat de vale, vermoeide, doffe en verslapte huid veranderd in een levende en gezonde huid. In deze crème zijn de zuurstofmoleculen gebonden aan de werkstof Perfluarodecalin (PDF). Deze werkstof is ingekapseld in Cerasomen (blaasjes van tarweceramiden). Dit geavanceerde 'transportsysteem' is gebaseerd op huideigen ceramiden en de Cerasomen zorgen ervoor dat de moleculaire zuurstof daadwerkelijk door de huid heen tot in de huidcellen getransporteerd kan worden.

Na het gebruik van de Oxys Genes, oogt de huid fris en heeft het een heldere uitstraling. De huid voelt zacht aan, is intensief gevoed, heeft een stevige, veerkrachtige structuur en is goed doorbloed.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.