Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
Remodelling Cream (45ml) Bekijk groter

hannah Remodelling Cream (50ml)

HN0059

Nieuw

hannah

Remodelling Cream (50ml)

Meer details

€ 64,00

Meer informatie

hannah Remodelling Cream

Is eigenlijk door hannah speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij littekens, brandwonden, rosacea, eczeem, schrale huid, geïrriteerde huid en voor gebruik tijdens de wintersport en watersport, als intensieve oppepper en als masker eenmaal per week.

Vitamine E
Het extreem hoge percentage natuurlijke vitamine E zorgt voor herstel van beschadigde huidcellen. Waneer u de Remodelling Cream gebruikt in combinatie met peelende, stimulerende, hydraterende en voedende hannah producten, zullen huidonvolkomenheden beduidend sneller vervagen.

Hoe te gebruiken
Remodelling Cream kunt u tevens prima als oog-, hals- en decollete-pakking toepassen. U brengt de creme dan 1 x per week dikker (mesdik) aan en laat het geheel goed door de huid opnemen. Na 15 minuten inmasseren en afsluiten met een micro-wave kompres, gevolgd door overige verzorging. Natuurlijk te allen tijde op een goed voorbehandelde huid aanbrengen.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.