Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
hannah Scrub Plus (200ml) Bekijk groter

hannah Scrub Plus (200ml)

HN0013

Nieuw

hannah

Scrub Plus (200ml)

Meer details

€ 39,90

Meer informatie

Scrub Plus.

Wanneer er teveel aan dode huidcellen op de huid aanwezig zijn, kan de huid verstikken. Door dit proces is er minder activiteit en doorbloeding, waardoor de huid er vaal en grauw uit gaat zien. hannah's Scrub Plus pakt beide afbraakprocessen 'tegelijkertijd' aan. Er wordt een mechanische peeling gegeven door de korreltjes en tevens zal de toegevoegde vitamine B3 alles nog eens extra doorbloeden.

Hoe te gebruiken?
Alvorens u onder de douche stapt, brengt u hannah Scrub Plus met stevige ronddraaiende bewegingen aan. Hierna als gebruikelijk afdouchen met hannah Shower Treatment of afnemen met een droge handdoek. Er wordt nu een intensieve warmte en roodheid waargenomen. Vervolgens intensief voeden met de hannah Body Treatment. Ook geschikt voor sterk verhoornde, grove regio's zoals bovenlip, ellebogen en knie.

Extra opmerking! 
Aangezien de scrub een hele intensieve werking heeft, is het belangrijk om direct contact met de ogen, oksels en genitale delen te vermijden. Ook wordt geadviseerd om minimaal één uur na het gebruik te wachten met blootstelling van de huid aan de zon, zonnebank, stoombad, ligbad of sauna.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.