Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
hannah Touch of Silk (10ml) Bekijk groter

hannah Touch of Silk (10ml)

HN0048

Nieuw

hannah

Touch of Silk (10ml)

Meer details

€ 19,00

Meer informatie

hannah Touch of Silk (mini). 

Deze miniverpakking van de Touch of Silk is ideaal om mee te nemen op vakantie of voor een weekendje weg. Deze zijdezachte formule heeft een basis van vitamine A,C, E en siliconenolie, en is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Naast een stralende teint heeft de rijke mix van hoogwaardige ingrediënten een positief effect op het herstel van de onrustige huid. Touch of Silk is bekroond met een award. Deze crème is voor iedereen en helpt bijna bij alles!

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.