Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close
Touch of Silk (30ml) Bekijk groter

hannah Touch of Silk (30ml)

HN0060

Nieuw

hannah

Touch of Silk (30ml)

Meer details

€ 49,90

Meer informatie

hannah Touch of Silk

Deze crème is op basis van hoogwaardige siliconenolie, voelt zijdezacht aan, is niet vet en verzorgd uw huid op een unieke manier. Deze crème is beloond met de “Beauty Press Innovation Award”. Dit is dé brancheprijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele schoonheidsbranche.

Deze crème heeft een unieke structuur, heeft een direct herstellende werking en het resultaat is direct zichtbaar. De teint wordt mooi egaal, kleine oneffen worden onmiddellijk opgevuld. 
Het huideigen volume wordt zichtbaar en voelbaar opgevuld.

Zoals u wellicht wel weet worden siliconen veelvuldig ingezet om littekens mooier te laten genezen, omdat deze in staat zijn om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken.

Deze crème is te gebruiken onder uw make-up, maar ook over uw gewone hannah crème heen. Het is een geweldig mooie matte finish.

De rijke mix van hoogwaardige ingrediënten heeft een positief effect op het herstel van de onrustige huid, maar ook de beschadigde huid. Bovendien stimuleert het bindweefselaanmaak, bevordert het een optimaal immuunsysteem van de huid tegen schadelijke externe invloeden en verzachten de wanden van de fijne haarvaatjes.

Deze multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconen, egaliseert en matteert de teint onmiddellijk. De zijdezachte formule heeft een basis van hoogwaardige siliconenolie en is in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten. Dit maakt deze crème tot een directe, dagelijkse teintverbeteraar! 

Naast een stralende teint, verbetert Touch of Silk ook het huideigen volume zichtbaar en voelbaar.

Kwaliteit in product & service

Bij het team van de hannahwinkel.nl staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan al onze producten. Door intensief samen te werken met onze leveranciers kunnen wij U het beste bieden. Zijn er ondanks al onze goede zorgen problemen met uw product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om met u, naar de beste oplossing voor U te zoeken.

  • 22 jaar expertise
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gratis product advies per mail of telefoon
  • Producten zijn ook af te halen in onze winkel in Zevenaar of Didam.